5 orsaker att se Japan Channel


• 1. Killen (TheJapanChannelDcom @ YouTube) uppdaterar väldigt ofta med nya videoklipp på You Tube, både små och lagom stora.

• 2. Han blir inte så personlig och visar inte sitt liv, han satsar istället fullt ut på att visa och förklara om Japan i många olika uppdelade kategorier av spellistor som "Wheels"-klipp, "Kawaii"-klipp och "How to"-klipp m.m.

• 3. Det är en helskön kille och har humorn, han berättar väldigt bra vad man bör tänka på och visar även ibland hur man bör göra, som t.ex sitta vid matbordet och hantera ätpinnar. Han tipsar även om knep och att man bör vara vaken och öppen för nya ting.

• 4. Brinner du för Japan så är The Japan Channel informativ, du slipper alltså att plugga för att förstå saker och ting - videoklippen ligger på en nivå att du faktist är med honom på hans äventyr och du lär komma ihåg mer av det han säger än vad du läser ur en bok.

• 5. Förutom hans kanal på You Tube så har han även ett gratis forum för alla som gillar japan. Har du frågor och funderingar? Skriv i forumet, där är en kunnig skara av människor som älskar frågor!

/ChibiNihon.blogg.se

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM