Nudlar Vs. Nudlar

Cup of crapJag introducerades till Nudlar för många år sedan och efter ätet en hel portion fastna jag direkt. Vad behändigt! Bara koka vattnet och släng i en påse krydda och ibland även olja och låt stå i någon sekund eller minut, sedan ät.

Givetvis är det logiskt att "nudlarnas kultur" bör upplevas från delar av världen där de har gjort den näst intill perfekt. Jag har läste lite om detta och tänkte dela med mig om uppgifterna som en Amerikanare skrev något om.

Goota"Back in America, this is all that Nissin Foods gives us.

I’m sure some great market research has gone into why that’s all Americans really want.  I’d be curious to know if it’s really true though.  They sell those in Japan too but in Japan, where ramen is elevated to a much higher status than in America, we get sooooo many more choices.  Even Nissin has an enormous variety that they don’t sell in the states.

But, just this year it’s been taken to an all new level and I believe Nissin started it with their new brand, Goota."


Det visar sig vara som så att Goota (och säkerligen flertal andra nudelrätter som värms enkelt i ditt kök eller ur automat..) har fräscha och extra mycket ingredienser.

NoodlesPorkDu får klassiska skålen med nudlar men även flytande soppa, som är standard i Japan. De torkade grönsakerna och pulvret är det enda vi känner till som även medföljer i denna förpackning, grönsaker som purjolök och lök. Givetvis är pulvret och soppan en smakförhöjare men det som drar upp ögonbrynet smått är tillägget av riktig fläsk. Bilden här åt höger är exempel på fläsk som du kokar upp nudlarna tillsammans med. Och detta mina vänner är vad en "Instans Ramen" bör vara.. Fåtal minuter kokning, avvakta i några sekunder eller minuter - sedan ät!

/ChibiNihon.blogg.se

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM