Små Portioner

Japan är känt för många ting, däribland om sitt land, sin kultur, historia, musik, tecknade stil och mat. Det är den sistnämnda vi skall ta en snabb titt på idag.

Japaner lever längre än medelmåttet av människor på jorden, hur kan det komma sig? Beror det på deras tallrikmetod är nyttig? Deras sätt att göra mat roligt för barn och ungdomar är enastående, se mer om Bento som är en matlåda för barn i alla åldrar. Kan det bero på att de är otroligt flitiga med hygienen på allmänna platser och att de är noggranna vid matproduktion? Kan det bero på att de helt enkelt äter mycket utav fisk, fläsk och kyckling som bär på hemligheten att ge livet högre odds?

Nu ska vi gå vidare till Seven Eleven. Dessa foton nedanför kan du klicka på för att ta en närmre titt. Priset varierar och det finns billigare ställen än Seven Eleven, detta är bara ett exempel av många. Lägg märke till de mindre portionerna, i Japan försöker alla äta endast den mängd de behöver. Givetvis varierar portion vart man vill handla och äta, gillar man stora protioner (löjligt stora) så finns Sumo Bar som man kan gå till och få allting i kingsize.

BananaMajsMunkSkinkaSkinka, sidan.ÄggFantaDinosaurie JuiceLimePannkaka

Bild från v: Banan, Majs, Munk, Skinka, Skinka Sidan, Ägg, Fanta, Juice, Lime och Pannkaka.

/ChibiNihon.blogg.se

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM