Häng med till Japan i November!

Notis: Chibi Nihon har inget samarbete med verkens Världens Resor eller Yasuragi utan ser detta mer som ett alternativ till dig som vill veta mer om de möjligheter vi har i Sverige. Följande citat är tagit från Yasurag:

Fuji
I höst arrangerar Världens Resor i samarbete med Yasuragi en japanresa. Jörgen Fredriksson, välkänd japanolog, kommer att vara färdledare på resan och låta oss följa med till ett traditionellt land i modern förpackning. Resan som genomförs i november tar sin början i mångmiljonstaden Tokyo, och avslutas med lönnlövsskiftning i Kyoto. Bad i varma källor, onsen, blir en röd tråd genom hela resan.

Jörgen Fredriksson har bott i Japan i fyra år och fascineras av hur traditionella värv samexisterar med det moderna utan större friktion.

För resplan och info klicka här eller kontakta Världens Resor på tel 08-669 5525, info@varldensresor.se.

Foto: Världens Resor

Kommentarer
Postat av: Wicke

Verkar hur kul som helt men priset på 39.000 sved en aning...^^

2011-08-07 @ 23:54:45
Postat av: Chibi Nihon

Saftiga priser. Givetvis kan man hitta mycket billigare resor och logi i Japan om man vet vad man skall leta efter. (Googla Gaijin / Gaijin house för mer info om billigare bostad). Väl i Japan kan man besöka 100 yen shop, där nästan alla produkter kostar 100 yen per styck. Perfekt om man behöver verktyg och porslin med mera.

2011-08-08 @ 03:18:31
URL: http://chibinihon.blogg.se/Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM