Bilder från Shiraishi Ön

Bilder från Shiraishi
Shiraishi Island är en ö som tillhör Japan. Det är en av sex bebodda öar i Kasaoka Islands, en kedja av öar lättast att nå från hamnstaden Kasaoka Japans största ö, Honshu.

Shiraishi

Shiraishi


Shiraishi Island har under ett år cirka 700 personer som bor på denna ön. De flesta av de inhemska män arbetar som fiskare medan många av de kvinnor arbetar i trädgårdslanden. Det finns ett litet antal bilar och andra fordon på ön. De flesta gator är precis bred nog för två fotgängare att passera i bredd men bilarna brukar göras små runt om i hela Japan så det brukar inte vara större problem att åka runt med en bil.

Shiraishi

Shiraishi


På sommaren är Shiraishi Island ett populärt turistställe. Under sommartid brukar besökare njuta av sandstränder och utsikterna. Ön besöks ofta av internationella besökare till Japan delvis därför att regeringen driver en billig hyra på villor på ön för internationella besökare, något som vi skulle kunna kalla för VIP-plats. Ett antal hotell längs strandpromenaden erbjuder måltider, båtuthyrning och andra turisttjänster.


Shiraishi

Shiraishi


Visste du att...

Ayano Shiraishi är en utav rösterna i filmen 火垂るの墓, Hotaru no haka (Eldflugornas Grav). En film av Isao Takahata från Studio Ghibli

Shiraishi


Kommentarer
Postat av: Double J Cherrycoke

Kommer med på listan över nästa års semester! :D

2011-06-20 @ 16:16:19
URL: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM