Efter Jordskalvet: Flygplan och Bilar

Jordskalvet i Japan samt de politiska oroligheterna i Mellanöstern och Nordafrika drabbar flygtrafiken hårt, slår internationella flygorganisationen Iata fast och nedjusterar prognosen för 2011 till 4 miljarder dollar.

- Att vi överhuvudtaget tjänar några pengar i år med den här kombinationen av oförutsedda händelser är resultat av en mycket skör balansgång, säger Iatas vd Giovanni Bisignani.

Prognosen innebär en halvering av prognosen från mars.

Källa: http://www.e24.se/

Nihon Airplane


Det ser dystert ut för flygbolagen enligt en ny, nedskriven, prognos från den internationella flygorganisationen Iata.Produktionen av bilar i Japan sjönk med 60,1 procent i april, till 292.001 stycken, jämfört med samma månad 2010.

Det framgår av statistik från den japanska bilindustriföreningen på tisdagen, enligt Bloomberg News. Produktionsfallet blev därmed större i april än i mars, då produktionen sjönk 57,3 procent i spåren på den allvarliga jordbävningskatastrofen den 11 mars.

Samtidigt visar statistik från den japanska regeringen att japanska byggorder steg med 31,4 procent i april jämfört med april 2010.

Källa: http://www.e24.se/

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM