Necomini av Neurowear: Elektroniska kattöron

Något för de som gillar katter
Om du vill vara några steg närmre en riktig katt behöver du öron som rör sig och som ser ut som katter. Det är numera möjligt med denna japanska uppfinning vars hjärnvågorna kontrollerade kattöronen enligt video nedan.

Uppenbarligen fungerar det hyggligt till felfritt. Företaget bakom öronen heter Neurowear och produkten heter "necomini" som är japanska för katt och engelska för liten; "liten katt".

Genom pannbandet plockar den upp hjärnans signaler och skiftar öronen till olika.. vinklar och vickar.. kan man skriva så? Så det betyder att det finns en rad olika positioner som motsvarar din hjärnaktivitet. Jag antar att en stressad tanke får öronen att skifta läge flitigt men enligt uppgifter så pekar öronen uppåt när man koncentrerar sig och när du slappnar av floppar öronen nedåt och framåt.

Frågan är, hur reagerar öronen i varma eller kallare klimat?

necomini


Kommentarer
Postat av: Double J Cherrycoke

GE MIG! GE MIG!!!! :D Såna vill jag absolut ha- vilken suverän mammagrej LOL

2011-06-16 @ 13:38:26
URL: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/
Postat av: Double J Cherrycoke

Hallå där! Har en mini Giveaway på bloggen :D Älskar böcker och hatar att göra hundöron i dem?? Kika förbi och se om du gillar någon av de tre motiven. http://doublejcherrycoke.blogspot.com/2011/06/mini-giveaway.htmlHappy Friday Daniel-San och alla andra Chibi Nihonreaders ;)/ Jennie

2011-06-16 @ 22:58:43
URL: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM