Välgörenhet från artister!

Lady Gaga, Linkin Park och Blink-182 har inlett insamlingar för att hjälpa offer för Japans jordbävningen och tsunamin.

Blink-182Med designer armband, original T-shirts och minnessaker auktioner har de tre stora namnen hopp om att kunna samla in pengar till Röda Korset och musik för bistånd. Sedan i fredags har artister som Justin Bieber och Coldplay oroat sig för jordbävningen, mest på Twitter. "Så tragiskt", skrev Britney Spears. "# prayforjapan" föreslog Katy Perry, ett sms till ett nummer i USA för donering till Röda Korset. Men utan en internationell gala på däck, är detta vanligen omfattningen av musikernas välgörenhet.

Blink-182
Det högsta budet hittills är för den ursprungliga handskrivna lyrics till låten "Rock Show". Visserligen finns det flera dagar kvar till auktionen, det högsta budet är för närvarande på $17.000 som motsvarar ca 103 800,00 svenska kronor.

Linkin Park
T-shirts designad av Mike Shinoda. Inkomster från dessa t-shirts kommer att doneras till Music for Relief för att hjälpa överlevande från 8,9 Jordskalvet i Japan och efterföljande tsunamin. Klicka på bilden för att bli länkade till deras hemsida.

Linkin Park JapanLady GagaLady Gaga
Lady Gaga har designat ett armband till förmån för offren för tsunamin i Japan. Armbandet är försett med inskriptionen "We pray for Japan" - Vi ber för Japan - på engelska och japanska, skriver sajten Omg.

"Jag har designat ett armband som en bön för Japan. Köp det/donera här och alla inkomster kommer att gå till insatser för att hjälpa tsunamioffren", skriver Lady Gaga på sin blogg.

Källa: guardian.co.uk / MTV

Uppdatering 22 Mars
Artister som Justin Bieber, U2, Rihanna, Nicki Minaj och Bon Jovi ska finns med på den digitala välgörenhetsskiva som släpps i slutet av veckan för att samla ihop pengar till Japans jordbävnings- och tsunamioffer. Samtliga pengar som kommer in från skivförsäljningen skänks till japanska Röda Korset. Källa: DN

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM