Nail Art Japan

Nail ArtFrån landet med den stigande solen kan man finna unika och originella konstverk genom sin resa. Definitivt skall vi inte glömma deras makalösa intresse för detaljer och för gulliga ting och är kända för sin kreativitet och precision.

Detta inlägg skall handla om vad vi refererar även i Sverige för "Nail Art", nageldesign som blivit en stor trend i Sverige sedan 2010.

Nail ArtNail ArtNail ArtNail Art

Nail ArtNail ArtNail ArtNail Art

Nail Art"Nail designer" Mayumi skapelser är ganska livliga och uppfinningsrika. Skall man försök att fånga hennes mönster skulle det kräva mer än ett par timmar i nagelsalongen eller tålamodet att sitta själv. Medan vissa mönster bländar ögonen med placering av små pärlor och glitter, kan andra bara vara otroligt detaljerade och ha motiv av mer eller mindre kända symboler, figurer och miljöer, var och en med sin egen unika twist.

Populära mönster inkluderar en tropisk fruktsallad, pepparmynta godis, användning av fjädrar och svarta paljetter med mera.


Kommentarer
Postat av: Wicke

Riktigt snygga, kanske ska börja göra naglar då^^

2011-05-01 @ 20:37:53
Postat av: Alex.

Jag gillar att du som kille även tar upp tjej saker. :D

2011-07-25 @ 11:37:55
URL: http://rebellionstar.blogg.se/
Postat av: Chibi Nihon

Tack Alex, jag vill ta upp så mycket jag bara kan. Min flickvän är dessutom fantast vad gällande naglar och smink samt hår.

2011-07-25 @ 13:21:10
URL: http://chibinihon.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM