Anledningar att undvika engelska kurser

Några anledningar att inte ta videos som denna nedan på allvar för att lära sig Japanska.

• Enligt logiska människor så bör man undvika ta råd och tips från någon annan än en infödd japansk invånare som lär ut japanska. Om du befinner dig i ett land, tänk dig själv sceniariet; ska du bete och prata som Putte 32, Stockholm som sitter vid samma väntehall på hotellet eller ska du bete och prata som Yoshi 32, Japan - om du befinner dig i Japan?

• Amerikanska "lärare" / "sensei" är ofta väldigt snabba när de talar och det gör det ännu mer rörigt för dig att lära dig japanska. Det är även mycket svårare om man inte kan engelska.

• Kan du inte engelska så bra (och även om du kan det hyggligt) försvårar det läget drastiskt genom att sitta och försöka hänga med i alla svängar. Bättre vore i sådana fall att man fysiskt kan ställa frågor när man inte uppfattar vad läraren talar om och detta gäller egentligen alla situationer och alla språkupplevelser.

• Ska du plugga och kan ändå inte få tag på en japansk lärare, då är en lärare på ditt moderspråk bättre, även om det inte är alltid att rekommendera. Men givetvis finns det undantag, om än få.

• YouTube, ta inget på allvar därifrån!
(Video nedan är helt okej även om den är en krashkurs)


KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM