Krämig sandwich

Sommar smörgåsar blir inte mycket kallare än Melon Cream Soda Sandwich, en av 4 limited edition "lunchpaket" mackor som blivit designade av tonåringar.

MackaSedan när har bröd blivit omodernt? Japanska mat tillverkarna Yamazaki Baking tycker att stressiga medborgare förtjänar en paus från sin mödosamma vardag och det är därför de har kommit med färdiga smårgåsar redo att äta diret ur påsen.

mackaMelon MackaMelon Macka

MackaEnligt experter är de snygga, diskreta och fullständiga. Det finns inget "droppande" eller "rinnande" innehåll i dessa brödbitar och det gör dem verkligen ännu bättre för den stressiga personen.

Yamazaki är ett lunchpaket som omfattar inte mindre än 57 olika sorter. Är du någon som älskar smakupplevelser så bör du definitivt leta upp dessa små skapelser i närmaste matbutik i Japan.

Bland de 57 smakvalen så kan man bland annat hitta smaka av lite mer traditionell jordnötssmör men även smak av kaffe och grädde. Samtliga skulle kunna vara hämtade direkt ur en Willy Wonka fabrik (Kalle och Chokladfabriken). Huruvida den är nyttig att äta kan man kanske diskutera, men smakar det gott brukar det vanligtvis innehålla massor av onyttigheter, eller hur? ^^

En Melon Cream Soda Sandwich innehåller:
173 kalorier, 3,2 gram protein, 8,1 gram fett, 21,9 gram kolhydrater och 150 mg natrium.

Läs / se mer..
http://gigazine.net/news/20080424_lunch_p/ (japansk länk)
http://gigazine.net/news/20110711_lunchpack_creamsoda/ (japansk länk)

Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love

Haha, tyvärr är det 'japanska brödet' typ gjort av luft. Kolla färgen och konsistensen, har inte själv provat (är glutenintolerant) men min sambo försökte leva på detta bröd till frukost och det gick inte. Tänk bara hur mjukt och formbart brödet måste vara för att det ska kunna pressas ihop på det sättet, finns speciella 'brödpressar' för att fixa egna 'brödpåsar'.http://sakuradesu.blogg.se/

2011-09-03 @ 23:28:19
URL: http://sakuradesu.blogg.se/Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM