Gladiatorerna - Kitsune (TV4)

 

Jag är en av de vuxna barnrumporna som fullkomligt älskar Gladiatorerna. Min förkärlek till spel och "krigare" får mig att längta till TV4 och deras arena av superhjältar. Jag hade faktiskt privat kontakt med en utav Gladiatorerna och har träffat på en annan utav dom i verkliga livet utanför TV4's ramar. Om jag skall vara ärlig så brukar jag alltid heja på gladiatorerna. Med så många fräcka koncept och individer vågar jag påstå att detta program är det enda jag följer på TV.

Och nu tänkte jag dela med mig lite utav en karaktär som faktiskt passar in smått här på Chibi Nihon!

 

KitsuneSom Gladiator
Gladiatornamn: Kitsune
Längd: 168 cm
Vikt: 64 kg
Musik: Tomoyasu Hotei - Battle Without Honor Or Humanity

"Denna smidiga men urstarka gladiator kämpar enligt bushido, krigarens väg, den uråldriga hederskoden hos den japanska samurajen.

Kitsune slåss för äran i att vinna och inte för berömmelsen.

I sin strävan efter att bli det ultimata samurajen ser denna gladiator sina motståndare endast som ett hinder som måste besegras till varje pris.

Kitsunes maxim: Att förlora är att ge upp."
I verkligheten
Riktiga namn: Jenny Adolfsson

Hur länge tränade du för att komma i gladiatorform?
Jag har alltid tränat väldigt varierat. I unga år var det friidrott, gymnastik och handboll som gällde. Senare gick jag över till styrketräning, klättring, och provade även på multisport. Idag är min träning fortfarande väldigt allround så jag fortsatte med tung/explosiv styrketräning och uthållighetsstyrka samtidigt som jag slipade min klätterteknik och ökade även antalet intervallpass i form av löpning. Övade också lite extra simning om jag skulle behöva rädda någon av utmanarna som jag slängt i poolen hahaha.

Vilken är din favoritträningsövning?
Min favoritövning/övningar är bänkpress och chins! Maxstyrka vs uthållighet är en spännande kombination som får mig att kämpa för att hela tiden utvecklas, förbättra mina resultat och spränga nya gränser. Ingenting är omöjligt!!! Det är du själv som sätter gränser!

Vilket är ditt bästa träningstips?
HA ROLIGT NÄR DU TRÄNAR!
Sträva mot nya utmaningar och mål, våga satsa och testa nytt! Tänj hela tiden på dina gränser men glöm inte lyssna på kroppen!


Källa: TV4.se


Gladiatorerna går på TV4 om Lördagarna klockan 20.00 - 21.30

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM