Japan möter många utmaningar under 2012

Efter jordbävningen som lämna djupa ärr i Japan den 11 Mars 2011 följt av en kraftig tsunami och katastrofen i Fukushima har Japan massor av utmaningar kvar så som att rensa upp skräp som lämnat kvar efter dessa naturkatastrofer och olyckan i kärnreaktorn Fukushima Nummer 1 och återbygga samhällen och stärka ekonomi samt den mänskliga själen.

Nihon


Det nationella psyket och samhället är fortfarande skärrade och det är fortfarande människor som inte ännu har återvänt hem efter kärnkraftverksolyckan. Fukushima är inte helt avvecklat ännu och Japans nation lider även ekonomiskt. Det är av den dubbla slagen från en super-stark yen och låga aktiekurser som orsakas av den ekonomiska förvirringen i USA samt Europa, dessutom har överföring av tillverkning utomlands accelererats. Detta förvärrar urholkningen av landets industriella bas.

Först när en full återuppbyggnad av de områden som ödelades av både jordbävningen och tsunamin är färdiga kan den ekonomiska tillväxten återgå till sin normala plats.

Alla kämpar vidare och Japan står på egna ben tillsammans med människor från hela världen.KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM