Cooking With Dog

Världens bästa matlagningsprogram!
Jag har nämnt om denna YouTube kanal tidigare men den förtjänar verkligen ett eget blogginlägg på Chibi Nihon. Har ni missat detta fenomé? Läs vidare! ..

Cooking With Dog YouTube Chibi Nihon bloggOm Cooking With Dog
Det är en grupp individer som ägnar all sin tid åt Francis som är en liten pudel och eran programledare i Cooking With Dog. I detta lilla matlagnings program så visar de fantastiska recept från Japan i några fåtal steg utförligt med både japansk och engelsk text/tal. En levande receptbok med andra ord, se bara till att skydda din bärbara laptop när du ska leka i köket!

Njut av de maffiga rätterna med magisk struktur och få beröm av alla du känner vilken makalöst duktig kock du har i dina gener.

Good luck in the kitchen. / Lycka till i köket!• Ta mig till Cooking With Dog YouTube Channel!  • Bli medlem av Cooking With Dog på Facebook!Hitta produkterna till ett recept
För att vara säker på att du får tag på samtliga produkter inför matlagning så finns det bara 2 butiker i Sverige (enligt denna hemsidan) som är rekommenderad av Cooking With Dog personligen. Tyvärr ligger dessa fysiskt i Stockholm, en lång bit ifrån mitt hem, det är därför till en fördel att du checkar upp Ditt matställe innan du tänker förbereda ett recept från Cooking With Dog. Givetvis kan du höra med din lokala thai/japan/korea/kina-matbutik eller hålla ett öga på våra vanliga matkedjor bland "Mat från orienten" eller "Världens mat".STHLM / Webbplatser
Sun Ai
Tegnérgatan 15
11140 Stockholm
Japanese and Swedish web site
Groceries, housewares, books, sundries (including Hello Kitty stuff). Will deliver to Sweden, Denmark, Norway and Finland.
Japan Food & Kitchen (JFK)
Swedenborgsgatan 28
11827 Stockholm
Japanese, Swedish, English web site
Food, kitchen appliances, etc. Sells restaurant supplies too (like a sushi robot).

/ChibiNihon.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Yugo

Jag besöker jämnt Cooking Dog på You Tube. Det är både kul att laga själv och se hur de gör det. De har ju bästa verktygen så man retar sig lite att man inte haft råd att köpa köksgrejer så man kan laga bättre mat och snabbare. Kul att se att du skrivit lite om dem i din blogg! /y.

2010-11-10 @ 16:58:47Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM