E.S.L. Språkresa Japan

Foto: © Rasmus AxelssonSpråkresa till Japans rikaste stad
Kanazawa ligger på den östra sidan av ön Honshu och staden grundades i slutet av 1400-talet. Under hela Edoperioden var denna befästning Japans rikaste stad. Under hela året finns här fantastiska attraktioner, till exempel Sakura, körsbärsblommornas festival.

Kanazawas perfekta läge, mellan hav och berg, gör den till en av de mest uppskattade städerna i Japan. Den ligger fyra timmars resväg från Tokyo och tre timmars avstånd från Osaka, vilka båda är storstäder med många miljoner invånare och lysande exempel på det ekonomiska miraklet Japan. Du kommer kanske att gå vilse, men du kommer ända att följa med rytmen i staden. Här finns bullrig och frenetisk konsumtion samtidigt som man lever med de traditionella riterna och sederna med tålamod och i lugn och ro. Det är en fascinerande värld som bara måste upplevas!

Skola
Skolan är belägen i den moderna och attraktiva International Exchange Centre-byggnaden, där stadens huvudbibliotek också finns. Skolan har 5 ljusa och rymliga klassrum, ett konferensrum, ett tyst studierum och ett väntrum. Vår partnerskola har ett fantastiskt, centralt läge, nära till historiska byggnader, parker, museum och sportanläggningar.

Foto: © Rasmus AxelssonExempel på kurser..
Intensivkurs
Lektioner: 25 x 50 minuter
Kurslängd: 2 - 48 veckor(a)
Språknivå: Nybörjare till Avancerad
Gruppstorlek: max. 14
Minimiålder: 16 år
Tid: 09:00-13:00 + 14:30-15:20 (1 lektioner/vecka) + 14:30-16:20 (2 lektioner/vecka)

(kunskap i engelska nödvändig)

Fritidsaktiviteter
Skolan anordnar aktiviteter för att studenterna ska lära känna det japanska språket och den japanska kulturen. Man föreslår rundturer och utflykter för att besöka historiska och traditionella attraktioner i den uppgående solens land. Dessutom kan du till exempel välja att besöka fabriker och företag. För att du ska få träffa andra studenter och japanska invånare anordnar skolan även aktiviteter som matlagningskurser, grillkvällar, japansk tekultur, kimonoprovning, kalligrafi- och origamikurser såväl som sportaktiviteter.

Översikt
Invånare 460'000
Skolstorlek M
Nivåer Nybörjare till avancerad
Minimiålder 16 år
Boende Värdfamilj

Värdfamilj
Att bo hos befolkningen är utan tvekan det bästa alternativet för att lära känna japanernas vardagsliv och praktisera språket med de infödda. Familjerna erbjuder inkvartering i eget rum med halvpension. Det tar cirka 15 till 45 minuter att ta sig till skolan till fots, med cykel eller med tåg om avståndet är längre.

Beställ mer information inför din framtida språkresa:
http://www.esl.se/se/vuxna-18/sprakresa/japanska/japan/kanazawa/index.htm

Foto: © Rasmus Axelsson (Se Galleriet)


KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM