Talking Clothes.se

Chibi Nihon tipsar!

Talking Clothes

Talkingclothes.se öppnade sina dörrar i maj 2009 efter en resa till landet där solen går upp, Japan. Eftersom att Japans unika stilyttringar inte fanns att tillgå i Sverige, bestämde vi oss för att ta med en omiyage (Souvenir) hem.

Eftersom vi finner japanskt mode mycket inspirerande, så tänkte vi att det var på sin plats att inspirera er också. Här följer en liten film med några unika japanska stilyttringar.  (*^_^*)

Talking Clothes. seTalkingclothes kommer alltid att importera det senaste Japanska/Asiatiska modet. Vad sägs om Gyaru mode, Kigurumi eller kanske Japansk Lolita stil. Varför inte bli sockersöt i våra Kawaii Tees?

Hos oss finner ni även fina Väskor, Midjebälten och Hår Accessoarer.

Vi specialiserar oss även på Kawaii (Söta) egendesignade smycken. Örhängen, ringar mm i form av Jordgubbar, Cupcakes, figurer osv. Överhuvudtaget så vet man aldrig vad man kan hitta för sötsaker på vår hemsida.

Internethandel ska inte handla om överpriser. Våra goda leverantörskontakter förser dig med prisvärt mode, samtidigt som kvalitén alltid är vår ledstjärna.

Mycket vänliga hälsningar

Talkingclothes.se


- Till Hemsidan
!Chibi Nihon
Ha i åtanke att i Japan är storlekarna inte så stora i normala butiker, det kan därför vara en fördel att du har storlek XS/S även om det finns M/L i vissa plagg. Accessoarerna däremot är ju universala. Det saknas även mode till oss killar, men det kanske kommer.

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM