Pachinko

PachinkoBästa sätt att förklara Pachinko med ord och ingen bild är ungefär att beskriva (spelet och sysselsättningen) som pinball (flipper-spel), fast det är ändå inte alls som det. Skillnaden är väl den att förutom att vi inte har flipperspakar där vi kan slå upp bollarna så får vi helt enkelt hålla tummen på att bollarna hamnar i rätt poäng-korg.

Du samla dessa bollar och vinner du och med lite tur får du brickor fulladdade med nya bollar och matchen börjar igen. Pachinko är roligt och så beroendeframkallande det borde vara olagligt eftersom folk som är spelberoende spelar fort bort pengar för att få den euforisk känslan att vinna.

Det är allvarliga saker när det gäller att Pachinko, låt inte det färgglada lampor lura dig!

Matrix
För er som känner till filmen Matrix och gillar konceptet kan testa Pachinko nu direkt!
På hemsidan: http://img.d777.jp/machine/pachinko/matrix/  kan man läsa mer om spelet. Vill du testa spelet redan nu? Checka in länken: http://play-matrix.com/play/www.imdb.com/title/tt0133093/ (tänk på att där är musik!)

Alternativ
Det närmaste spelet jag har hittat som du kan testa och köpa är spelet Peggle, ett alternativ som egentligen inte är alls som Pachinko men som har ungefär samma effekt. Alternativ är även flipperspel (Pinball) som sagt.

Videoklipp: Pachinko

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM