Robo Geisha

Robo Geisha DVDHandling
Splatter, fascister och sexiga robot-geishor! Just när man trodde att teamet bakom The Machine Girl och Tokyo Gore Police hade klämt ur de sista dropparna av störda idéer kommer de tillbaka med deras sjukaste film hittills ? Robo Geisha! Eller vad sägs om skjutande rumpor, kulsprutebröst och blödande byggnader?

Systrarna Yoshie och Kikue är varandras motsatser. Kikue utbildar sig till geisha medan hennes yngre syster hamnar i skymundan. När Kikue uppvaktas av en förmögen ung herre blir Yoshie en plötslig konkurrent. För att vinna mannens kärlek börjar systrarna bygga om sina kroppar och tävlingen leder till en regelrätt robotkamp dem emellan. Men vad de inte vet är att allt ingår i en plan att förvandla dem till mekaniska mördare för en fascistisk terrororganisation!

Japans just nu störste specialeffektsmakare Yoshihiro Nishimura (som även spelar Yakuza-bossen) står för specialeffekterna och filmen är regisserad av Noboru Iguchi som har gjort splatterspäckade Machine Girl, även den med effekter av Nishimura.

Headweb
Se filmen redan ikväll!
Besök headweb!

Prisjakt.nu
Använd Prisjakt för priskoll!

Filmen har fått ett högt betyg av folket på Headweb. Personligen tycker jag att den var ganska "weird". "Weird" på japanska uttalas Kimyôna! Gillas denna filmen så finns även Machine Girl och Tokyo Gore Police. Mitt betyg: 4 av 10

Trailer:


KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM