Uppcon: 11 - Beställ biljetter!

UppCon är sveriges största evenemang inriktat på östasiatisk populärkultur och hade över 3000 besökare 2010. Den 3-5 juni 2011 satsar vi på 4000 besökare dygnet runt i Uppsala konsert och kongresshus, UKK.

Uppcon i Uppsala

 

På UppCon får besökarna gå på konsert, se på film, shoppa, tävla i stora turneringar, sjunga karaoke, medverka i workshops och lyssna på föreläsningar.

De flesta ser UppCon som en mötesplats där de kan träffa andra intresserade av östasiatisk populärkultur samtidigt som de får uppleva alla aktiviter. Majoriteten av besökarna, cirka 60%, är tjejer och genomsnittsbesökaren är strax över 18 år.

Kort Historia

UppCon startades 2002 som en enkel filmvisning en lördag i Uppsala med omkring 60 besökare och har under åren växt till att pågå under 3 dagar, dygnet runt och ha över 3000 besökare.

Bakom Kulisserna
Står Uppsalakai, en idéell förening med ett gäng unga eldsjälar som jobbar i nästan ett år för att göra evenemanget till verklighet. Omkring ett 20-tal personer arbetar hela året på sin fritid med det administrativa och under evenemanget ställer nästan 200 personer upp och sliter i fyra dygn!

UppCon är ett alkohol- och drogfritt evenemang; detta gäller naturligtvis även i sovsalarna.

Läs mer och beställ biljetter:
http://11.uppcon.se/


KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM