Nyataimori "Naken Sushi"

Om dina gäster är svåra att imponera på, det kanske inte räcker med att bli en mästare på sushi, kan du testa Nyotaimori på din nästa middagsbjudning.

Nyotaimori

Nyotaimori är japanska och betyder något i stil med ”kvinnlig kroppsdekoration” och är faktiskt precis vad det heter. Det handlar om mänskliga sushifat.

Mitt på bordet placerar man en avklädd dam (med underkläder för hygienens skull) och ovanpå henne placerar man sushin.

Förhållningsreglerna för damen är enkla. Se till att ligga still och ät ingenting. Andas man för häftigt kan sushin trilla av, så det gäller att hålla sig lugn.

Japanska restauranger som erbjuder den här serveringsformen har höga krav på sina modeller. De tränas i att ligga stilla i flera timmar och lära sig hur man andas lugnt. Innan de lägger sig på bordet får de tvätta sig med en speciell doftlös tvål. På en del restauranger måste även modellen bada i kallt vatten precis innan hon lägger sig på bordet. Att kroppen är avkyld gör att sushin håller sig bättre.

Att ligga avkyld och kall naken på ett bord med kall fisk på kroppen kanske inte låter så roligt. Det är förmodligen inte så hälsosamt heller. De som oroar sig för modellernas hälsa kan dock lugnas med att damerna tjänar ganska bra. I Los Angeles kan en modell få upp emot 500 dollar för en kvälls arbete.

Källa: http://www.sushisidan.se/nakensushi-nyotaimori/

Klicka här för att se bilder.

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM