Animé: Claymore

Jag fick nyligen ett tips via mitt inlägg 12 Grymma Animé Tips och tänkte dra upp lite info gällande denna Animé serie.

Claymore Anime KureimoaClaymore (クレイモア, Kureimoa) Är en mörk mangaserie samt animéserie inom fantasy genren som är skriven och illustrerad av Norihiro Yagi.

"Wicke: Claymore är grym! Kolla in den, kvinnliga monsterdödare ^^"

Serien hade premiär först i det numera nedlagda "Monthly" Shonen Jump under Maj 2001. När tidningen slutade att publicera (Juni 2007) var serien tillfälligt flyttat till "Weekly" Shonen Jump där den fortsatte att publiceras varje månad. När tidningen Jump Square dök upp november 2007 flyttades serien dit och är för tillfället aktiv just i den tidningen.

De självständiga berättelserna publicerades i tankōbon-volymer med Shueisha med 20 släppta volymer (senast räknat; 3 juni 2011.) Företaget Madhouse anpassas de elva första volymerna av serien till en animéserie i 26 avsnitt.

Serien är regisserad av Hiroyuki Tanaka och hade sin premiär i Japan 3 april 2007 och pågick fram till 25 September 2007. Ett soundtrack på CD för anime serien och en CD med "karaktärlåtar" där skådespelarnas röster släpptes den 25 juli 2007 och 27 september 2007, respektive.

Har du tips på just din favorit inom manga och animé? Tveka inte att kommentera!Kommentarer
Postat av: Wicke

Kul att du tog upp den, är verkligen bra! ^^

2011-07-24 @ 18:50:53Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM