Ikkanmania 05

Ikkanmania Go!
Tema: Internetbutiker!

Varför inte piffa upp ditt hem med svenska saker? Väldigt bekvämt om du bor i Japan och saknar Sverige. From Sweden With Love. De skickar varor till Japan.

Godis, kläder, trädgårdsmaterial, sängöverkast, köksredskap och accessoarer från Japan. Japan Life International skickar varor till alla länder. Men frakten blir nog en del skulle jag tro.

Kläder och Accesoarer, senaste trenden i J apan. Här är en länk till alla tjejer som älskar shopping och Japan! Tokyostyle.us De skickar varor till alla länder.

För dig som tränar och håller dig i trim. Butiken skickar varor världen över och har inriktning kampsport med träningskläder och instruktionsvideos. Ta ett språng till Budovideos.

Ikeas motsvarighet? Nej inte riktigt, men känslan finns där. Ta en titt på Unique Japan's hemsida. De skickar varor till alla länder.

En lyxigare butik som sätter kunden främst. Fri frakt världen över om ni handlar för mer än ca 1750 kronor. Nihon Ya Store är maffig och du kan dräggla ihjäl dig på alla deras produkter. Det är dessutom BILLIGARE nu, fram till sista September att handla på sidan, så passa på!

Något tråkig hemsida, men där finns några små produkter lurandes här och där. Man får ta sin lilla tid att gå i genom denna hemsida. De har smått av allt från paraply och gulliga usb-minnen till t-shirts och Hello Kitty (litet sorti ment senast jag såg). Men är allt detta av intresse, ta en titt hos

Gyllene Tangentbord

Goods From Japan. Skickas till alla länder.

Favorit till sist! Är du Gadget-freak? Då är japan nog ett bra land att besöka, checka in alla robotar och fräcka saker som de säljer. Men redan nu, där du sitter (eller ligger) så kan du besök Japan Trend Shop, de skickar sina klockor, robotar, tamagotchi, leksaker, samurai-umbrella och gyllene tangentbord världen över. (<< Bildexempel)

• Fler coola länkar.
Se här.


/ChibiNihon.blogg.se

KommentarerKommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM