Skrämmande före/efter bilder

http://www.nytimes.com har de gjort några interaktiva satellitbilder där du kan släpa och dra för att se hur ödeläggande en Tsunamivåg kan vara, där är flertal bilder och genom att se den enorma skillnaden kan man inte motstå att tänka hur förödande, kaotiskt och hemskt det måste vara för de som varit med i naturkatastrofen på ett eller annat sätt.

Skänk en tanke till Japan - 2011Fortfarande så har många inte fått tag på sina nära och kära och det är den värsta sort av väntan som får många att oroa sig över.

Men nu har länderna åkt till Japan med experter och specialhjälp, räddningstjänster för att hjälpa till i både sökning och sortering av det som en gång var kanske en bil eller hus som numera ligger i spillor.

Dödssiffran är oklar, men något som höjs varje minut. Vi får hoppas att ingen skalv inträffar just nu så att de hinner sätta plåster på det som blöder just nu.

Det finns även ett annat problem, klockan 12:30, KÄRNKRAFT: Nu är en härdsmälta nära även i en tredje reaktor i verket Fukushima 1, reaktor 2. Enligt kärnkraftbolaget har vattnet i reaktor 2 nästan helt förångats. Att bränslestavarna riskerar att smälta kan inte uteslutas enligt Jiji Press, och en härdsmälta ökar risken för att reaktorhöljet skadas, med en möjlig läcka till följd. Skriver di.se

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

の名前 Namn:
Kom ihåg mig!

E-メール E-postadress: (publiceras ej)

ブログのアドレス URL/Bloggadress:

コメント Kommentar:

Återkom gärna för att läsa svar från Chibi Nihon!
Trackback
RSS 2.0


Design: ENKERIA.COM